Известие

Collapse
No announcement yet.

Крушки за 147-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Крушки за 147-ца

Здравейте!
    Искам да сложа xenon и на трите реда на фаровете ( къси,дълги и халогени),но нз дали и 3-те са H7.Мислех,че са такива,но някъде четох,че едните са H1 и ако може да ми кажете точно кои светлини какви модели крушки са,понеже ще взимам за съответните места различна мощност!!!
    Благодаря предварително!!!
    Кара:Alfa 147 1.9JTD 16V

Н7 за къси,Н7 за дълги,Н1 за халогени ! За мощност няма голям избор...35W и 55W ! Дано само да ти ги регулират ефективно,защото си представям ако ги светнеш всичките наведнъж на пътя колко сексуални закани спрямо най-милото ще ти отправят
    Last edited by E.Stoimenoff; d.m.y г., 22:52.

Comment

Първоначално публикувано от niko_iotov Покажи съобщение
      Здравейте!
      Искам да сложа xenon и на трите реда на фаровете ( къси,дълги и халогени),но нз дали и 3-те са H7.Мислех,че са такива,но някъде четох,че едните са H1 и ако може да ми кажете точно кои светлини какви модели крушки са,понеже ще взимам за съответните места различна мощност!!!
      Благодаря предварително!!!
      Ксенон на дългите е на практика неизползваем за светлинен клаксон заради времето за запалване/ разбирай няколко секунди докато лампата достигне максималното си лумени /
      Ксенон на халогените - най-малкото ще те псуват всички а пък и няма смисъл.
      За парите, който ще дадеш за 3 ксенон комплекта можеш да си сложиш "лупи" /би-ксенон прожектор, което означава 1 крушка общо за къси и дълги + моментална смяна къси-дълги/ , ще ти останат пари за бензин/нафта/газ и няма да споменават майка ти.
      ...

Comment

колко пари са тези лупи!!!
        На мен комплект ксенон ми е 45 лв
        Кара:Alfa 147 1.9JTD 16V

Comment

Първоначално публикувано от niko_iotov Покажи съобщение
          колко пари са тези лупи!!!
          На мен комплект ксенон ми е 45 лв
          лупите са към 200,но качеството е много по-добро,при хубаво регулиране става като заводски к-нон.ако слагаш от ефтиния,най-добре само на късите.другите са безполезни,ако разбира се не караш само в гората.

Comment

Първоначално публикувано от E.Stoimenoff Покажи съобщение
            Н7 за къси,Н7 за дълги,Н1 за халогени ! За мощност няма голям избор...35W и 55W ! Дано само да ти ги регулират ефективно,защото си представям ако ги светнеш всичките наведнъж на пътя колко сексуални закани спрямо най-милото ще ти отправят
            Всъщност за късите е H7, а за дългите и тези за мъгла - H1. Мощността при дълги и къси е 55W.

Comment

Working...
            X